Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Contactati-ne

vanzari@playsmart.ro
0727 777 353

Program de lucru

08:00 - 17:00 L - V

Confidentialitatea datelor personale si securitatea lor

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de Play Smart srl numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda si din contul de inregistrare sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, trimiterea de buletine informative (newsletter) catre  utilizatori. Oricand aveti posibilitatea de dezabonare, inclusa in mesajul newsletter-ului.

Utilizatorul este de acord si are obligatia ca in folosirea site-ului sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre el, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator. Daca Play Smart srl considera ca aceasta obligatie nu este respectata de catre un utilizator, ne rezervam dreptul ca pentru acel utilizator sa blocam accesul la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Play Smart srl nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale de pe site-ul www.playsmart.ro. Play Smart srl recomanda sa nu divulgati aceste informatii nici unei terte parti. Play Smart srl nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul www.playsmart.ro.

Play Smart srl nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.playsmart.ro si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.playsmart.ro nu contin virusi.

Datele si informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal de utilizator vor putea fi utilizate de catre PLAY SMART SRL pentru intocmirea de statistici si analize care vor putea fi folosite in vederea imbunatatirii serviciilor oferite utilizatorilor, cu respectarea legilor in vigoare. Playsmart.ro nu poate fi facuta responsabila (incluzand aici operatorii, administratorii si proprietarii acesteia), nici material, nici sub alta forma asupra oricaror consecinte rezultate din orice tip de relatie care poate aparea intre utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Fara acordul explicit al clientilor nostri, ne obligam sa nu facem publice si/sau sa nu vindem informatii referitoare la datele personale ale lor. Play Smart srl nu vinde si nu ofera datele dumneavoastra personale nici unei terte parti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, DOAR in cazul unei solicitari justificate a acestora, conform legilor in vigoare.

Nu acceptam SPAM-ul si nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice). Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ulwww.playsmart.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date, daca considera aceasta necesara.

Nota de informare privind protectia datelor personale: “Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Play Smart srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei, ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter). Sunteti obligati sa furnizati datele  in conditiile in care doriti sa lansati o comanda, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul dumneavoastra face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Codul numeric personal (CNP) va fi folosit in scopul exclusiv al emiterii facturilor pentru produsele pe care le-ati achizitionat. Daca doriti sa primiti informatii despre produsele si serviciile oferite de S.C. Play Smart srl (www.playsmart.ro), va rugam sa introduceti adresa dumneavoastra de e-mail la rubrica: Newsletter. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Puteti intra oricand in contul creat pe www.playsmart.ro pentru a corecta aceste date. "

Magazin Online Jocuri - In magazinul PlaySmart gasiti Jocuri Logice, Jocuri Educative, Jocuri Strategie si Jocuri individuale.

 

Parteneri