Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Contactati-ne

vanzari@playsmart.ro
0727 777 353

Program de lucru

08:00 - 17:00 L - V

Cine suntem? - Despre noi si afacerea noastra

Multumirea Dumneavoastra este importanta pentru noi!

In mod frecvent, magazinul online este perceput ca fiind ceva abstract, impersonal, nesigur si inflexibil. La Playsmart.ro, incercam sa demontam toate aceste idei preconcepute. Motivatia noastra se regaseste in fiecare client ce descopera cu incantare jocurile noastre.

Jocurile propuse de noi au reguli de joc simple, usor de invatat, si se adreseaza unui public divers ca varsta, pregatire, nationalitate sau religie. Si pentru ca vrem sa nu plictisim, timpul de joc este scurt, pentru ca abia acum invatam sa ne exersam concentrarea si rabdarea !

La Playsmart gasiti jocurile internationale ale inteligentei, jocuri medaliate si premiate la concursurile internationale. La noi veti gasi un joc bun pentru a face un cadou inedit unui prieten, dar si jocul pe care sa il iei cu tine in avion, masina sau tren atunci cand esti in vacanta !

Playsmart - jocurile noastre cheama ingeniozitatea, inteligenta, gandirea tactica si concentrarea. Ele dezvolta coordonarea fizica, creativitatea, exerseaza vederea in spatiu si rabdarea.

Dorim sa satisfacem si cei mai pretentiosi clienti. De aceea daca aveti nemultumiri sau ceva ce nu va este clar, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Impreuna vom putea gasi solutii ! Daca aveti idei noi sau propuneri suntem aici sa va ascultam !

Speram sa reveniti cat mai curand la noi !


PlaySmart

Parteneri