Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Contactati-ne

vanzari@playsmart.ro
0727 777 353

Program de lucru

08:00 - 17:00 L - V

Acest site www.playsmart.ro este detinut si operat de societatea PLAY SMART SRL. Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie contract valabil si au valoare de contract incheiat intre PLAY SMART SRL si orice client care utilizeaza serviciile site-ului www.playsmart.ro.

Nume companie:

PLAY SMART SRL

Nr.inreg.Reg.Com.:

J40/5907/2011

C.I.F.:

RO 28481338

Capital social

200 RON

Adresa:

Bucuresti, sector 2

Tel.:

0727.777.353

Fax:

 

Folosirea, incluzand vizualizarea sau comandarea produselor de pe site-ul www.playsmart.ro, implica deplina acceptare a termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

Accesarea si folosirea site-ului www.playsmart.ro de catre orice client/utilizator implica acceptarea si respectarea prevederilor din prezentul regulament/contract, detaliate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie conditiile. Fara nici o notificare prealabila, societatea Play Smart srl are dreptul de a efectua orice modificari ale acestora, fiind obligatia utilizatorului de a se pune la curent cu aceste modificari. In acest scop recomandam citirea periodica a regulamentului/contract. Dumneavoastra apreciati daca vizitati sau nu acest site, si daca luati sau nu in considerare informatia gasita aici. Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna ultima versiune a acestor prevederi.

Fara nici o notificare prealabila, Play Smart srl poate efectua orice modificare considera necesara in structura site-ului sau www.playsmart.ro, inclusiv stergere sau adaugare de produse sau de informatii; poate intrerupe orice activitate pe site sau poate arhiva din continutul site-ului, fara a putea fi facuta responsabila de acest lucru, pentru nici un eventual prejudiciu reclamat de orice utilizator. Play Smart srl nu va putea fi facuta responsabila pentru nici o eroare aparuta pe site din orice cauza, incluzand aici erori umane de introducere date sau posibile erori datorate unor probleme tehnice.

Inregistrare si parola, ce inseamna ca ai devenit membru

Clientul/Utilizatorul are obligatia sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciilor oferite de noi fara nici o notificare prealabila.

Play Smart srl ofera utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica partial, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Play Smart srl, fara acordul scris al acesteia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului nostru sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului nostru si va face obiectul unei plangeri penale impotriva persoanelor care au incercat oricare din aceste actiuni.

Play Smart srl prin site-ul www.playsmart.ro accepta comenzi numai de la persoane care au implinit 18 ani. Aceasta limita de varsta nu se aplica la crearea unui cont de utilizator.

Prin inregistrarea pe site-ul playsmart.ro si creearea unui cont propriu, utilizatorul trebuie sa isi aleaga un nume de utilizator si o parola pentru autentificare. Utilizatorul inregistrat pe playsmart.ro intelege si este de acord ca este responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site si ca orice activitate desfasurata sub numele sau cade integral in responsabilitatea sa. In caz de pierdere a parolei sau semn de  activitate neautorizata sub numele ales de utilizator, acesta va informa imediat playsmart.ro despre acest lucru. 
Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.playsmart.ro (incluzand, dar fara a se limita la: texte, imagini, logo-uri, design web, programe, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, etc) este proprietatea PLAY SMART SRL si/sau a furnizorilor sai si/sau a partenerilor sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Play Smart srl sau a furnizorilor sai de programe.

Folosirea fara acordul scris explicit al Play Smart srl, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire de catre utilizator numai pentru uz personal. 
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila si scrisa a autorilor lor.

Orice reclamatie si/sau problema legata de respectarea drepturilor de autor in legatura cu intreg continutul site-ului www.playsmart.ro pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa office@playsmart.ro.

Returnarea produselor, conditii de returnare, reclamatii

Obiectivul nostru este sa fiti intrutotul multumiti de produsele cumparate de pe site-ul www.playsmart.ro. Si totusi….

Daca nu sunteti multumiti de produsele cumparate de la noi si doriti sa le returnati, noi va vom inapoia contravaloarea produselor dumneavoastra. Atentie! nu vom returna contravaloarea taxelor de transport.

  1. Returnarea fara mentionarea unui motiv anume: Clientii www.playsmart.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 5 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Produsul returnat trebuie sa nu aiba semne de uzura, sa fie ambalat in ambalajul original (daca asa au fost livrate) si sa fie insotit de copia facturii fiscale. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar produsul trebuie sa fie ambalat in asa fel incat sa nu permita deteriorarea la transport.  Play Smart srl va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului de catre client si primirea produselor returnate. Suma restituita nu va include cheltuielile de transport.
  2. Returnarea in situatia in care produsul este deteriorat, defect, incomplet: Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare sau forma, piese lipsa etc, clientul poate solicita Play Smart srl returnarea produsului. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat (in speta cutia produsului) si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, clientului i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului. 

Garantii

 Toate produsele comercializate de catre site-ul Playsmart.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale, si provin din surse mentionate de fiecare producator in parte.

Produsele de uz curent (de exemplu jocuri din carton, plastic, lemn etc ) nu beneficiaza de garantie de folosinta. Totusi, potrivit legislatiei in vigoare, toate produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantie de conformitate si pentru vicii ascunse. Astfel, oricare produs care nu are aceleasi calitati ca si produsele care au fost prezentate ca mostre sau model, nu corespund oricarui scop declarat pe site-ul nostru sau nu isi pastreaza parametrii de calitate si performanta normale pentru astfel de produse, se considera lipsa de conformitate si beneficiaza de garantie de conformitate. Produsul care nu este conform sau prezinta vicii ascunse vor fi fie inlocuite, fie restituita contravaloarea acestora in cazul in care nu pot fi inlocuite.

Play Smart srl nu este responsabila si nu poate fi facuta responsabila in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema si/sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite si/sau produselor comercializate.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Utilizatorul nu are dreptul de a copia, reproduce, modifica sau exploata in orice mod acest site, partial sau/si integral, fara acordul scris al Play Smart srl. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - numai pe durata fortei majore. 

Promotii si concursuri

 Playsmart.ro poate organiza promotii si concursuri pe site-ul propriu, acestea desfasurandu-se conform unui regulament stabilit de organizator si care va fi adus la cunostinta utilizatorilor participanti prin afisarea pe site. Toate promotiile afisate pe site-ul nostru se desfasoara numai in limita stocului de produse disponibil. Utilizatorii participanti accepta ca acestea pot fi intrerupte sau anulate oricand de catre Play Smart srl, fara specificarea unui motiv anume, fara plata vreunei daune de nici un fel si fara o notificare prealabila. Utilizatorul accepta ca beneficiarii promotiilor sau concursurilor sunt doar utilizatorii participanti care respecta regulamentul stabilit de organizatori. 
Concluzii finale

 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

 

Puteti citi si despre confidentialitatea  si limitarea de responsabilitate acestui site.

Parteneri